WeSight Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nin Yapay Zeka Tabanlı Çözümü

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi mühendisleri tarafından geliştirilen yazılım çözümleri, günümüzde iş güvenliği konusunda farklı ölçekteki firmalara kolaylık sağlıyor. 

 

İş süreçlerinin güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlayan bu yaklaşımlar, yapay zekanın da desteği ile üretimin her sürecinde hem insan sağlığını koruyor hem de otomasyon ihtiyacını karşılıyor. 
 


Bu çözümlerden biri olan WeSight, özellikle riskli çalışma alanlarında görev yapan personelin, iş güvenliği kapsamında dikkat edilmesi gereken tüm noktalarda kendini güvende hissetmesini sağlıyor. 
 
 WeSight, tüm IP kameralarınızla uyumlu olarak çalışıp size 7/24, gerçek zamanlı ekipman kullanımı kontrolü sağlayarak iş yeri prosedürlerini operasyonel olarak takip etme imkanı tanıyor. İşlevsel kontrol paneli ile işletmenizin iş güvenliği ile ilgili anlık durumuna kolayca ulaşabileceğiniz 
 

WeSight, işinize göre birçok özelliği size sunuyor. 

 
• Yasaklı Alan İhlal Tespiti 
• Baret Tespiti 
• Maske Tespiti 
• Anlık İnsan Sayısı Tespiti 
• Sahipsiz Cisim Tespiti 
• Tehlikeli Yakınlaşma Tespiti 
• Görüntü Bozukluğu Tespiti geliyor. 
 
Bu kapsamda herhangi bir risk tespit ettiğinde anlık olarak alarm çalıştırarak sizi uyarıyor. 
 
Üstelik hiçbir kamera donanımı gerektirmediği için de konfigürasyon kameralarınızı kolayca sisteme ekleyebiliyor ve anlık görüntü analizini başlatabiliyorsunuz. 
 

HUAWEI TÜRKİYE AR-GE MERKEZİ 

Huawei Türkiye’nin 11 yılı aşkın bir süredir kesintisiz olarak sürdürdüğü yatırımların ardından, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nde görev alan 900 Türk mühendis hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlar için yenilikçi ürün ve çözümler geliştirmeye devam ediyor. 
 
 Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nin geliştirdiği yazılım çözümleri; 30 ülkede, 40 mobil operatör tarafından kullanılıyor. Huawei, TÜBİTAK ve üniversitelerle; bilişim projelerini destekleme, bilgi alışverişi ve diğer ilgili alanlarda iş birliği içinde çalışıyor. 
 
Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, önümüzdeki dönemde de makine öğrenmesi, mobil servisler (Huawei Mobil Servisleri - HMS), 5G ve 5G’nin iş dünyasına yönelik farklı uygulamalarına odaklanmayı sürdürecek. 
 
Üniversitelerde yapay zeka ve HMS eğitimleri, Huawei Geliştirici Programı, Bilgi Teknolojileri Akademisi (ICT Academy) Programı ve diğer kurumlarla birlikte hayata geçen araştırma projeleriyle, yetenekli bilişim uzmanlarının yetişmesine daha çok katkıda bulunmak da Huawei’in hedefleri arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.