Bim’de Öğrenciler İçin Tüm İhtiyaçlar Hem Kaliteli Hem De Uygun Fiyatlı

Okulların açılış tarihi yaklaşırken okul alışverişlerinde yüksek kaliteli tüm ihtiyaçlar, en uygun fiyatlarla 23 Ağustos’tan itibaren BİM mağazalarındaki yerini alıyor.
 

Tüm kırtasiye ve okul ihtiyaçlarında 150’yi aşkın geniş ürün seçeneği ile BİM, her yıl olduğu gibi bu yıl da okul alışverişlerinde öğrencilerin ve ailelerin ilk tercihi olacak. 


 
 Perakende sektörünün lideri BİM, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin ve ailelerin yüzlerini güldürecek geniş ürün seçenekleri sunuyor. 
 
BİM, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında 23 Ağustos Cuma gününden itibaren yüksek kaliteli 150’yi aşkın kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. 
 
BİM mağazalarında satışa sunulacak kırtasiye malzemeleri içerisinde BİM’in kendi markası olan Studi, ürün kalitesi ve çeşitliliği ile öne çıkıyor. 
 
Sadece BİM mağazalarında satılan Studi markalı ürünler 100'den fazla ülkede 1000’den fazla laboratuvarı bulunan Intertek tarafından Türkiye pazarı için belirlenen güvenlik ve tehlikeli kimyasalların uygunluğunun kontrolü için KKDIK yönetmeliğine göre test ediliyor. 
 
BİM; su akıtmaz ve dayanıklı su mataraları, ağaç gövdeli Studi kurşun kalemler, silgiler, geniş renk yelpazeli sulu, kuru ve pastel boya seçenekleri, farklı renk ve desen seçenekli okul çantaları, plastik kapaklı ve spiralli defterler gibi kırtasiye ürünlerinin yanı sıra oyun hamurları, fasulye sayı çubukları, el işi kağıtları, yapıştırıcılar ve bantlar, kaplama kağıtları, mantar panolar, flütler gibi okul dönemindeki tüm ihtiyaçları tek çatı altında sunuyor. 
 
Studi ürünlerinin yanı sıra seçili Faber-Castell markalı ürünler de geniş ürün gamıyla 23 Ağustos’tan itibaren tüm BİM mağazalarında olacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.