Okula dönüş yolunda kartuşlara veda etmeye hazır mısın?

Baskı maliyetinde yüzde 90'a varan oranda tasarruf edilmesini sağlayan Epson EcoTank yazıcılar hem öğrencilere hem de ailelere kolay ve sürdürülebilir bir seçenek sunuyor. 
 

Ultra düşük maliyetli EcoTank yazıcılarla kartuşa ihtiyaç duymadan baskı alınabiliyor. 3 yıl yetecek miktarda mürekkeple gelen EcoTank serisi, 8 binden fazla siyah-beyaz ve 6.500 sayfaya kadar renkli baskı alınmasını sağlıyor. 


 
Okula dönüş hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Epson; güvenilir, geri dönüştürülebilir ve enerji açısından verimli ürünler sunmaya devam ediyor. 
 
Marka, ultra yüksek kapasiteli doldurulabilir mürekkep tanklara sahip, mürekkep kartuşu değiştirme sorunu olmadan binlerce sayfa baskı alınmasını sağlayan EcoTank yazıcılarla hem ekonomik hem de sürdürülebilir bir çözüm sunuyor.  
 
Doldur ve rahatına bak 
Geleneksel yazıcılarda bulunan kartuş yerine, ürünle gelen mürekkep şişeleriyle doldurabilen büyük bir tanka sahip olan EcoTank, 3 yıla yetecek miktardaki mürekkebiyle ortalama 14 bin sayfa yazmaya hazır bir şekilde öğrencileri karşılıyor. 
 
Kartuş değiştirme zorunluluğunu ortadan kaldıran ürün hem zaman hem de maliyet avantajıyla ailelere ekonomik ve inovatif bir seçenek sunuyor. 
 
Kolay kuruluma sahip olan EcoTank, dakikalar içinde doldurulabilen yüksek kapasiteli mürekkep tankıyla öğrencilerin rengarenk projelerinde onların en büyük yardımcısı oluyor. 
 
Bir şişelik dolum seti, yaklaşık 66 kartuşa eşdeğer olan EcoTank, kompakt tasarımıyla da dikkat çekiyor.  
 
Epson, çevresel etkiyi azaltan, sürdürülebilir ürünler tasarlıyor 
Bugüne dek dünya çapında 60 milyondan fazla satılan EcoTank yazıcılar, Wi-Fi üzerinden Epson Smart Panel ile mobil cihazlardan hızlı ve kolay bir şekilde belge bastırılabilmesini sağlıyor. 
 
Kaliteden ödün vermeden verimliliği artırırken çevresel etkiyi azaltan ürünler geliştiren Epson, seçili EcoTank yazıcılarda 3 yıla uzatılmış garanti seçeneği de sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.