Pritt’le Doğa Macerası Şimdi Başlıyor

Kuruluşundan beri çocukların hayal dünyasını ve yaratıcılığını desteklemeyi misyon edinen Pritt, bu sene de okula dönüşte yepyeni temasıyla miniklere maceralarla dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. 

 

Bu senenin teması: “Doğa Macerası!” Pritt; tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçüden oluşan birbirinden eğlenceli 4 yeni karakterle doğa sever çocukları okula dönüşte rengarenk bir serüvene çıkartıyor. 


 
Her yıl olduğu gibi okula dönüş yolu Pritt’le macera dolu… Tırmanışçı, yürüyüşçü, kayakçı ve paraşütçü olmak üzere 4 yeni karakter, şimdi Pritt’in “Doğa Macerası” temalı yeni ambalajlarında. Bu yılın sihirli rengi ise sarı!
 
Üzerinde paraşütçü karakterinin olduğu neon sarı stick yapıştırıcı bu sezon ışıldayan düşler için miniklerin tercihi olacak. Pritt’in renkli stick yapıştırıcıları; uygulandığında renk vermesi ve kuruduğunda da boya etkisi göstermesi sayesinde, çocukların yaratıcı projelerini daha eğlenceli ve renkli hale getiriyor. 
 
Ayrıca, öğretmenler ve ebeveynler için yapıştırıcı uygulamasının doğru yapıldığını görmek ve kontrol etmek kolaylaşıyor. Bu özellikler, el işi projelerinde daha fazla görsel etki ve hassasiyet sağlarken, aynı zamanda çocukların el becerilerini ve renk algılarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor.  
 
Tek bir QR kodla Pritt’in macera dünyasındaki yenilikleri keşfetmeye hazır mısınız? 
 
Pritt ambalajları, bu yıl da Instagram filtresi ve mini oyunlarla maceranın kapısını ardına kadar açan QR kodlar taşıyor. 
 
Ambalajlardaki QR kodu akıllı telefonlarına ya da tabletlerine okutan çocuklar, Instagram filtresini kullanarak yeni maceracı Pritt karakterlerine bürünebiliyor, fotoğraf ve video çekerek ebeveynleriyle kendilerine güzel bir anı bırakabiliyor. 
 
Dileyenler ise farklı Pritt karakterlerinin doğadaki temalarının bulunduğu oyunlarla, onların heyecanlı doğa maceralarına ortak oluyor. 
 

Pritt orijinal stick yapıştırıcılar Doğal içerikli yapıştırıcıları sayesinde Pritt ile çocuklar her macerada güvende!

Pritt orijinal stick yapıştırıcılar; patates nişastası, şeker ve su gibi doğal malzemeler ve %97 doğal içerik* ile çocukların kullanımına uygun şekilde üretiliyor. 
 
Temaya özel geliştirilen sarı renk yeni stick yapıştırıcılar da %96 doğal içeriğe sahip. Pritt, plastik içermeyen, %100 karton ve geri dönüştürülebilir ambalajlarıyla çocuklar için sürdürülebilir bir gelecek hazırlamaya da yardımcı oluyor. * Su dahil  
 

Henkel Hakkında 

Markaları, inovasyonları ve teknolojileri ile Henkel, endüstriyel ve tüketici iş birimlerinde, dünya genelindeki pazarlarda lider konumlara sahiptir. Yapıştırıcı Teknolojileri İş Birimi; yapıştırıcılar, yalıtım malzemeleri ve fonksiyonel kaplamalar pazarlarında global bir liderdir. 
 
Tüketici Markaları ile şirketin, başta Çamaşır ve Ev Bakım ile Saç olmak üzere, dünya genelinde pek çok piyasa ve kategoride liderliği bulunmaktadır. 
 
Henkel’in en güçlü üç markası Loctite, Persil ve Schwarzkopf markalarıdır. 2023 mali yılında Henkel, 21,5 milyar Euro’nun üzerinde satış ve yaklaşık 2,6 milyar Euro düzeltilmiş faaliyet karı bildirmiştir. 
 
Henkel’in imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır. Sürdürülebilirlik, Henkel’in köklü geleneğinin önemli bir bileşenidir ve şirket somut hedefler doğrultusunda hayata geçirdiği net bir sürdürülebilirlik stratejisine sahiptir. 
 
1876’da kurulmuş olan Henkel, bugün dünya çapında güçlü bir şirket kültürü ile bir araya gelen, ortak değerlerde birleşen ve “Pioneers at heart for the good of generations” (Gelecek Nesiller İçin İyiliğe Öncülük Ediyoruz) amacında buluşan yaklaşık 48.000 kişiyi istihdam etmektedir. Daha fazla bilgiyi www.henkel.com adresinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.