Samsung kullanıcıları yapay zeka destekli enerji tasarrufuyla faturalarını azaltırken Samsung Rewards Puanları kazanıyor

Samsung Electronics, yapay zeka özellikli ve enerji tasarruflu yenilikçi ürün serileri ve SmartThings uygulamasının YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) ile tüketicileri tasarruflu cihaz kullanımı konusunda teşvik ediyor. 
 

Samsung’un yapay zeka özellikli cihaz yelpazesi, YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) sayesinde seçili buzdolaplarında %15, seçili çamaşır makinelerinde %70, seçili bulaşık makinelerinde %23, seçili kurutma makinelerinde %20, seçili klimalarda %20 ve seçili TV’lerde %20’ye varan enerji tasarrufu sağlayarak enerji verimliliğini tüketicilerin doğrudan faydalanabileceği bir formüle dönüştürüyor. 


 
Samsung’un başlattığı YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) kampanyası sayesinde tüketiciler kullandıkları enerji tasarruflu ürünler sayesinde puan kazanıyor, kazandıkları puanları paraya dönüştürerek alışverişte kullanma şansı yakalıyor. 
 
“Herkes için AI” perspektifi kapsamında sürdürülebilirliği kullanıcıların evlerine ve günlük yaşamlarına taşımak için yola çıkan Samsung Electronics, enerji takibini ve tasarruf miktarını takip eden tüketicilere Samsung Rewards puanı kazanma imkanı sunan bir kampanya başlatıyor. 
 
Samsung’un 14 Ekim tarihinden itibaren başlayacak olan ve Samsung Rewards Puanı kazandıran Enerji Tasarrufu Kampanyasına katılmak isteyen tüketicilerin, ilk olarak SmartThings uygulamasına akıllı ev cihazını bağlaması gerekiyor. 
 
SmartThings uygulamasının Yaşam > Energy sekmesinden her gün giriş yaparak enerji takibini sağlayan ve günde en az 400 kWh’lik enerji tasarrufu sağlayan tüketiciler, her gün 1 enerji damgası kazanacak. Kazanılan enerji damgalarından 1 tanesi 10 TL değerinde Samsung Rewards Puan’a eşdeğer olacak.. 
 
Böylelikle tüketiciler bir yıl boyunca 365 enerji damgası kazanabilecek. Tüketiciler, biriken puanlarını Samsung online mağazadaki alışverişlerde TL’ye çevirerek kullanabilecek. 
 
Samsung Electronics, hem yenilikçi ürün serileri hem de başlattığı Samsung Rewards Programı ile tüketicilere enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda daha fazla farkındalık ve günlük enerji kullanımını ve tasarrufunu takip etme alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. 
 
İnovasyonlarıyla sürdürülebilirliğe öncülük eden Samsung, Samsung Rewards Programı sayesinde sürdürülebilirliği kullanıcıların günlük yaşam rutinlerinin bir parçası haline getirmeyi hedefliyor. 
 
Bespoke AI Serisi seçili beyaz eşyalar, 2024 AI TV’ler ve WindFree™ klimalarda YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) ile fark yaratan enerji tasarrufu Samsung, YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) özellikli ev aletleri, TV’ler ve WindFree™ klimalarda, SmartThings’in YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) ile enerji verimliliğini evlere taşıyor. 
 
Samsung’un 2024 yılının ilk yarısında tanıttığı, yapay zeka özellikli Bespoke AI Serisi beyaz eşyalar, gerçek anlamda akıllı bir evin temelini oluşturan ileri seviye özellikler ve daha gelişmiş ekosistem bağlantı özellikleri sunuyor. 
 
Samsung Bespoke AI Serisi, tek bir dokunuşla enerji tasarrufu sağlayan YZ Enerji Moduyla (AI Energy Mode) öne çıkıyor. YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) açıkken buzdolaplarında yüzde 15’e, çamaşır makinelerinde ise yüzde 70’e varan enerji tasarrufu mümkün olabiliyor. 
 
Kullanıcıların karbon ayak izini de günlük olarak takip edebilmesine olanak sağlayan YZ Enerji Modu (AI Energy Mode), kullanıcıları enerji tasarrufu yaparak çevre dostu bir ürün deneyimine ve enerji faturalarını azaltmaya yönlendiriyor. 
 
Wi-Fi özellikli WindFree™ klima serisindeki YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) sayesinde kullanıcılar klimalarını kullanırken enerji miktarını takip edebiliyor ve %20’ye kadar enerji tasarrufu sağlayabiliyor. 
 
Samsung’un 2024 AI TV Serisindeki YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) ise görüntü kalitesinden ödün vermeden %20’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor.  
 
SmartThings’in enerji tasarrufu özellikleri AI ile daha akıllı 
 
Bu perspektifle Samsung, enerji tasarrufuna yönelik yenilikçi özelliklerini yapay zeka destekli cihaz serilerine SmartThings platformu üzerinden entegre ederek erişilebilir kılıyor. 
 
SmartThings, enerji kullanımının kontrol edilmesi ve enerji faturalarının azaltılabilmesi için tasarruf işlevleri sunan ve uyumlu ev cihazlarını izleme ve yönetme imkanı tanıyan bir ev otomasyon platformu olarak tarif ediliyor. 
 
SmartThings sayesinde kullanıcılar; klimalardan buzdolaplarına, çamaşır makinelerinden aydınlatma sistemlerine kadar geniş bir yelpazede uyumlu cihazları izleyip yöneterek enerji kullanımını optimize edebiliyor. 
 
Ev otomasyonunda yeni bir dönemi başlatan SmartThings ile bir evdeki tüm cihazlar birbiriyle etkileşim halinde çalışabiliyor ve YZ Enerji Moduyla (AI Energy Mode) enerji tüketimi ciddi ölçüde azaltılabiliyor. SmartThings’in YZ Enerji Modu (AI Energy Mode), enerji kullanım alışkanlıklarını takip ederek, enerji tasarruflu kullanım önerilerinde bulunuyor. 
 
Akıllı telefonlara indirilebilen SmartThings uygulaması, kullanıcılara akıllı cihazlarını birbirine bağlayarak tek bir uygulamayla tek merkezden yönetebilme olanağı sunuyor. 
 
Samsung’un öncü AI inovasyonları: “Herkes için Yapay Zeka” 
Samsung, "Herkes için AI" yaklaşımıyla, yapay zekânın sunduğu olanaklarla daha keyifli, esnek ve kontrol edilebilir yaşam tarzlarının kapılarını aralıyor.
 
 “Ürün için AI”, “deneyim için AI” ve “toplum için AI” olmak üzere üç ana unsuru birleştiren Herkes için AI, yaşam tarzlarını anlayan ve uygun çözümler sunan bağlantılı bir dünya sunmayı hedefliyor. 
 
Samsung’un Herkes için AI yaklaşımı, günlük yaşamı kolaylaştırırken kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş cihaz deneyimlerini, sürdürülebilirlik ve erişilebilirlik ilkeleriyle tüketicilerin evlerine taşımayı öncelik olarak benimsiyor. 
 
Samsung, ilk olarak CES 2024’te duyurduğu “Herkes için AI” vizyonunu, Eylül ayının başında Almanya’da gerçekleşen IFA 2024’te “Herkes İçin AI: Yeni olanaklara açık olma” temasıyla devam ettirdi. 
 
IFA’de yapay zeka yaklaşımının kapsamını genişleterek sürdürülebilirlik, bağlantılı yaşam ve yapay zeka destekli ürünler ve inovasyon olarak ortaya koyan Samsung, enerji tasarrufu özellikleriyle öne çıkan yeni ürünlerini de tanıttı. 
 
 14 Ekim-31 Aralık tarihleri arasındaki SamsungRewards Puan kazandıran YZ Enerji Modu (AI Energy Mode) Kampanyası hakkında daha fazla bilgi için https://www.samsung.com/tr/ai-energy-saving-mode-campaign-2024/ adresi ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.